Logo Sigtuna stads företagare

« Alla Evenemang

Sigtuna Möte

26 augusti 2023 @ 10:00 - 18:00

Sigtuna historiska marknadsdagar har sina rötter i det sista jordbruksmötet som gick av stapeln i Sigtuna stad 1912. I runt femtio år har lokalbefolkningen och tillresta samlats på sensommarmarknaden som idag är en uppskattad och populär tradition i vår pittoreska lilla stad.

 

Sigtuna Möte är mycket mer än en marknad. Förutom ett femtiotal utställare som säljer hantverk, design och spännande matprodukter finns det upplevelser för hela familjen.
Utgångspunkten är traditionen och det genuina. Vi uppmanar såväl besökare som utställare att klä sig i 1912 års anda och Sigtuna stads företagare anordnar en dräkttävling där det delas ut priser till de bäst klädda.

Möt Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin från Elsa Beskows klassiska sagor. Stanna upp och lyssna på positivhalaren. Missa inte möjligheten att ta en tur med den fina veteranbrandbilen. Gå till hamnen och titta på de vackra veteranbåtarna som har sin årliga träff i Sigtuna denna helg. 

Scenen ligger på Borgmästarängen och där erbjuds upplevelser för hela familjen: traditionella lekar, ponnyridning och prova på dans finns med i programmet.

Detaljer

Datum:
26 augusti 2023
Tid:
10:00 - 18:00
Evenemang Kategori:

Plats

Stora Gatan
Stora Gatan, Sigtuna

Sigtuna Stads Företagarförening

© 2024 | Sigtuna Stads Företagarförening
crossmenu